Remob Map

Contact

La Remob gasiti solutia in cazul in care cautati doar un corp de mobila, o masa simpla dar de bun gust, un cuier excelent pentru holul dumneavoastra sau chiar un dulap cu multe spatii de depozitare. Toate aceste sunt construite de materiale durabile, de calitate, frumos colorate, care o sa ofere un aer aparte locuintei dumneavoastra.

Chiar daca nu sunteti cu totii parinti, la un moment dat o sa primiti si aceasta binecuvantare. De aceea puteti opta inca de la inceput pentru o mobila care sa nu ocupe spatiu inutil, dar in acelasi timp sa puteti depozita multe lucruri. Sa va bucurati in fiecare camera de un spatiu mic in care sa desfasurati diverse activitati cu cei mici. O familie fericita, nu poate trai decat intr-o casa frumoasa, in care mobila sa se potriveasca perfect locuitorilor.

Avem trei criterii dupa care ne ghidam la fiecare comanda:
Ne dorim sa va bucurati impreuna cu piticii dumneavoastra de o casa ca in povesti, mobilata astfel incat sa fie tot timpul ordonata, eleganta dar si plina de viata.
Ne dorim ca rezistenta si calitatea mobilei pe care o construim, sa vorbeasca de la sine.
Ne dorim sa avem clienti multumiti, de aceea asteptam cu nerabdare si feedback-ul dumneavoastra.

Formular de contact  Contact

  Parteneri

  O echipa de succes este formata din oameni cu abilitati care isi doresc sa-i multumeasca pe cei ce apleaza la serviciile firmei ce o reprezinta.
  Remob colaboreaza cu societati importante, de aceea va garantam ca o sa va bucurati de un mobilier trainic dar in acelasi timp rafinat.
  Partenerii nostri ne sprijina cu materiale calitative rezultand produsul pe care il visati. Astfel reusim sa construim o echipa bine sudata.
  Este foarte important sa construim cu materiale durabile dar care sa arate bine atunci cand sunt asamblate.
  Reusim de fiecare data sa satisfacem orice client pana la cele mai mici detalii, datorita asociatilor nostri ce ne pun la dispozitie o gama variata de materiale si accesorii.
  Impreuna suntem o echipa de neegalat de aceea va promitem ca produsele o sa fie construite exact asa cum va doriti!